Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

Адам Кадиров виступає перед батальйоном імені шейха Мансура Міноборони Росії. Чечня, Грозний, листопад 2023 року

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі.

«Я прийняв рішення призначити Адама Кадирова куратором РУС. Він тісно знайомий з діяльністю знаменитого університету, тому я вважаю, що чудово впорається з покладеними обов’язками», – заявив Кадиров.

Як зауважує «Настоящее время», Кадирову-молодшому почали вручати нагороди та призначати його на високі посади після того, як він побив у слідчому ізоляторі обвинуваченого у спаленні Корану Нікіту Журавеля, якого пізніше засудили до 3,5 років в’язниці.

Читайте також: 24-річна дочка Кадирова стане віцепрем’єркою Чечні

Крім того, Адам Кадиров став Героєм Чечні, начальником відділу забезпечення безпеки свого батька та куратором батальйону імені шейха Мансура.

Напередодні дочка Кадирова, 24-річна Хадіжат, була призначена першою заступницею керівника адміністрації глави та уряду Чечні.

У вересні минулого року Міністра внутрішніх справ Чечні Руслана Алханова призначили на посаду заступника начальника головного управління з протидії екстремізму МВС Росії, відомого як Центр «Е». 28-річний син Алханова Адам є чоловіком дочки Кадирова Хадіжат. Раніше він став віцепрем’єром Чечні.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Кадиров запропонував звільнити 20 українських полонених в обмін на зняття санкцій із його родичів – ЗМІ