Через атаку РФ у Старокостянтинові виникли пожежі, евакуювали 40 людей – ДСНС

Через падіння уламків російського БПЛА пошкоджені готель та будинок. Фото ілюстративне

У Старокостянтинові на Хмельниччині внаслідок падіння уламків російського БПЛА виникли пожежі, з пошкодженого готелю та будинку надзвичайники евакуювали 40 людей, повідомляє у телеграмі пресслужба Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«Вогнеборці ліквідували займання, не допустивши розповсюдження вогню. З пошкодженого готелю та будинку надзвичайники евакуювали 40 людей», – йдеться у повідомленні.

У ДСНС додають, що під час проведення аварійно-рятувальних робіт війська РФ здійснили повторний обстріл – руйнувань зазнав магазин ритуальних послуг поблизу місця попереднього влучання, де працювали вогнеборці.

Рятувальники не постраждали, додають у службі.

Раніше місцева влада повідомила, що на Хмельниччині через російську атаку дронами, серед іншого, пошкоджений житловий багатоквартирний будинок, постраждала людина. Однак де саме це сталося, в ОВА не уточнювали.

Російські війська не вперше спрямовують свої ракети та ударні дрони на Старокостянтинів Хмельницької області, де поблизу міста розташований військовий аеродром.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.