Після обшуків у представників заборонених партій знайдено зброю, «георгіївські стрічки» та прапори РФ – СБУ

«Виявлено склади з прокремлівською літературою, агітаційними листівками із символікою тоталітарного режиму СРСР і «методички» російських пропагандистів»

Служба безпеки повідомила про обшуки в офісах та помешканнях представників заборонених Комуністичної партії та політичної партії «Русь єдина» у межах контрдиверсійних заходів у Києві, Дніпрі і Кривому Розі.

«У результаті слідчо-оперативних дій знайдено зброю, георгіївські стрічки і прапори країни-агресора. Крім того, виявлено склади з прокремлівською літературою, агітаційними листівками із символікою тоталітарного режиму СРСР і «методички» російських пропагандистів. У них рашисти закликають до підтримки окупаційних угруповань РФ і надають «рекомендації» щодо насильницького захоплення влади в Україні. За оперативною інформацією, функціонери КПУ планували використати весь «арсенал» пропагандистських засобів для проведення агітаційно-масових заходів на підтримку ворога у разі захоплення Києва і Дніпропетровщини», – розповіли в СБУ.

Наразі у межах кримінального провадження за статтею «дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади» тривають слідчі дії.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Верхівка УПЦ (МП) – під санкціями: кінець Московського патріархату?

Раніше сьогодні також повідомлялося про «безпекові заходи» СБУ на об’єктах УПЦ (МП) в дев’яти областях.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: СБУ підозрює ректора Почаївської духовної семінарії УПЦ (МП) у «поширенні релігійної ворожнечі»
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Омбудсмен оцінив можливість обміну представників УПЦ (МП) на утримуваних у Росії українців