Росія: батько студента, який стріляв у Пермі, воював найманцем на Донбасі – ЗМІ

Слідчі працюють на місці масового вбивства, Перм, Росія, 20 вересня 2021 року

Батько Тимура Бекмансурова, який 20 вересня убив щонайменше шість людей у Пермському держуніверситеті в Росії, заробляв на життя найманством і воював на Донбасі. Про це повідомило російське видання Znak, яке поспілкувалося з сусідом родини Бекмансурова.

«Батько Тимура не живе з ними. Начебто десь в Удмуртії. Знаю, що на життя заробляє війною. Ще з чеченської війни найманцем працював і потім майже по всіх гарячих точках воював, включно з Донбасом», – стверджує чоловік.

«Кілька батьківських стволів у цій квартирі досі зберігаються, Тимур на них і вчився стріляти», – розповів сусід.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Від Колумбайна до Пермі: невмотивовані масові вбивства та їхні причини

20 вересня студент першого курсу юридичного факультету Пермського держуніверситету Тимур Бекмансуров прийшов із рушницею Huglu до кампуса свого вишу і влаштував стрілянину. Загинули, за уточненими офіційними даними, шестеро людей (спершу йшлося про вісім жертв), ще 24 мають вогнепальні поранення і різні травми.

Server error

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to look into it immediately. Our apologies.

Будь ласка, використайте пошук

Про самого Бекмансурова спершу повідомляли, що він був убитий правоохоронцем, який першим опинився на місці трагедії. В останніх повідомленнях засобів інформації йдеться, що Бекмансуров тяжко поранений, перебуває під апаратом ШВЛ і йому ампутували ліву ногу до коліна.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Від Колумбайна до Пермі: невмотивовані масові вбивства та їхні причини