ОПУ про зустріч політичних радників лідерів «нормандської четвірки»: йшлося про «кроки» до миру на Донбасі

Востаннє самі лідери так званої «нормандської четвірки» – України, Німеччини, Франції та Росії – проводили зустріч 9 грудня 2019 року в Парижі

В Офісі президента України вказали на факт зустрічі радників лідерів «нормандської четвірки» у форматі відеоконференції, яка відбулася 27 січня, не озвучивши конкретних її результатів.

«Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у середу взяв участь у зустрічі політичних радників лідерів держав «Нормандської четвірки», що відбулася у форматі відеоконференції. Під час зустрічі сторони обговорили кроки, які могли б активізувати процес встановлення миру на Донбасі», – йдеться в повідомленні ОПУ.

У президентській канцелярії не вказали, про які саме «кроки» йдеться, додавши, що «сторони домовилися продовжити консультації на наступних зустрічах на рівні радників».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Зеленського повідомили про «конструктивний характер» зустрічі радників «нормандської четвірки»

Останнім часом зустрічі радників лідерів «нормандської четвірки» проходять онлайн. Востаннє самі лідери «нормандської четвірки» – України, Німеччини, Франції та Росії – проводили зустріч 9 грудня 2019 року в Парижі.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Суд у Гаазі має можливість покарати Путіна»: війна на Донбасі та окупація Криму