Поліція склала адмінпротокол на чоловіка, який уплав дістався столичного Гідпропарку

Вранці 6 квітня поліція доправила до відділення та склала адміністративні протоколи ще на двох чоловіків, які намагалися потрапити на Гідропарк

Поліція склала адміністративний протокол на молодого чоловіка, який намагався вплав дістатися спортивного майданчику на Гідпропарку, повідомляє столичне управління Нацполіції 6 квітня.

Як стверджують у пресслужбі поліції, хлопець вирішив потрапити на спортивний майданчик по воді після того, як його не пропустили поліцейські.

Читайте також: За порушення карантину українців оштрафували на майже 300 тисяч гривень – Нацполіція​

«Після роз’яснювальної роботи невідомий все одно проігнорував встановленні карантинні обмеження та почав пливти на інший берег річки, де його затримали поліцейські», – йдеться в повідомленні.​

Затриманого 21-річного хлопця доправили до районного управління поліції, де й склали адміністративний протокол за статтею про порушення карантину.

Ця санкція передбачає від 17 до 34 тисяч штрафу.

Вранці 6 квітня поліція доправила до відділення та склала адміністративні протоколи ще на двох чоловіків, які намагалися потрапити на спортивний майданчик на столичному Гідропарку.

Уряд посилив карантинні заходи з 6 квітня. Зокрема від громадян вимагають мати при собі посвідчення особи за межами дому та носити засоби захисту в громадських місцях. Також заборонено ходити групами понад дві особи, за винятком супроводу дітей (яким до 14 років тепер не можна перебувати в громадських місцях самим).