Сили РФ завдали удару по Покровську на Донеччині, є поранені – ОВА

Через російський удар пошкоджені сім будинків. Фото архівне

Російські війська завдали удару по Покровську на Донеччині, поранені четверо людей, повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Вечір у Покровську почався вибухами. Місто зазнало ворожого удару – наразі відомо про 4 поранених і 7 пошкоджених будинків», – написав він у телеграмі.

На місці атаки працюють всі екстрені служби, постраждалі отримують необхідну медичну допомогу, додав Філашкін.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних.

Моніторингова місія ООН з прав людини заявила, що з 24 лютого 2022 року до кінця червня 2024 року через бойові дії постраждали щонайменше 33 878 цивільних осіб. Зокрема, в ООН підтвердили загибель 11 284 людей. В організації зауважують, що реальна кількість жертв може бути більшою, оскільки деякі дані ще очікують на підтвердження.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Сили РФ з Бєлгородської області завдали 12 авіаударів із використанням 25 КАБів по Харківщині – Генштаб ЗСУ