На Таврійському напрямку ЗСУ місцями мають успіхи, противник відступає – Тарнавський

За його даними, за останню добу противник втратив вбитими та пораненими понад три роти, а також 41 одиницю військової техніки

На Таврійському напрямку українські військові місцями мають успіхи, а противник відступає, повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський.

«На Таврійському напрямку тривають бої, місцями Сили оборони мають успіхи, а ворог відступає. Загалом протягом минулої доби ворог 20 разів атакував наші позиції та здійснив 678 обстрілів. Артилерійські підрозділи Сил оборони виконали 1681 вогневе завдання », – написав він у телеграмі.

За його даними, за останню добу противник втратив вбитими та пораненими понад три роти, а також 41 одиницю військової техніки.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Українські війська мають успіх на двох напрямках на півдні – речник Генштабу

У ранковому зведенні Генштаб ЗСУ вказав, що війська РФ зосереджують основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. А сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Розвідка Британії 18 липня заявила, що упродовж останнього тижня бойові дії тривали на кількох ділянках фронту в Україні, і обидві сторони досягли незначного поступу на різних ділянках.