15 «прильотів», загинула людина, пошкодження – ОВА про «нещадне бомбардування» на Запоріжжі

За даними влади, 15 ракет розірвалося в житлових районах населеного пункту. Фото ілюстративне

На Запоріжжі селище Комишуваха російські війська «нещадно бомбардували» – внаслідок атаки одна людина загинула, також є поранені, повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

«Півтора десятки ракет розірвалося в жилих кварталах міста. Пошкоджено десятки будівель. Одна людина вбита окупантами, кілька поранені», – написав він у телеграмі.

За його словами, дивом вдалося уникнути більшої кількості жертв.

Як уточнив в ефірі національного телемарафону речник Запорізької ОВА Іван Ареф'єв, обстріли Комишувахи тривали весь день, російські війська зруйнували близько 60 будинків, три людині поранені.

Напередодні в ОВА повідомляли, що воєнна ситуація у Запорізькій області не зазнала істотних змін, загарбники «здійснюють вогневий вплив» вздовж всієї лінії зіткнення і в глибині оборони українських військ на Запорізькому напрямку.

Місцева влада ввечері 10 травня повідомила про обстріл російськими військами цивільної інфраструктури Оріхова, внаслідок цієї атаки загинула людина, ще восьмеро поранені.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ОВА: одна людина загинула, 8 – у лікарні через російський обстріл Запорізької області

Російське масштабне військове вторгнення в Україну триває від ранку 24 лютого. Частина Запорізької області перебуває під окупацією російських військ.

В ООН станом на 9 травня підтвердили загибель 3459 і поранення 3680 цивільних через повномасштабну війну Росії проти України. При цьому в організації наголошують, що реальні цифри – значно вищі.

Росія, попри численні свідчення, заявляє, що не обстрілює цивільних в України.