Обстріл Харківщини: у смт Дворічна двоє людей загинули і одна – постраждала

У Харківській обласній прокуратурі зазначили, що, за попередніми даними, російські військові обстріляли населений пункт з РСЗВ «Град» (фото ілюстративне)

Російські війська у п’ятницю обстріляли з артилерії смт Дворічна Куп’янського району Харківської області, є жертви серед мирного населення, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

«За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу приватних будинків загинули дві жінки 59 та 64 років. Ще одна 63-річна жінка дістала поранень, її госпіталізовано», – написав Синєгубов у Telegram.

У Харківській обласній прокуратурі зазначили, що, за попередніми даними, російські військові обстріляли населений пункт з РСЗВ «Град».

«Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством», – йдеться в повідомленні.

Харків та область регулярно зазнають атак російських військ. За даними влади, переважно це відбувається із території Бєлгородської області Росії.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війська РФ обстріляли Курахове на Донеччині, поранено місцевого жителя – влада

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.