Нічна атака РФ: ЗСУ знищили 25 дронів і три крилаті ракети

Російські війська, серед іншого, атакували Україну ракетами «Калібр», запущеним з кораблів у Чорному морі. Фото ілюстративне

Під час нічної російської атаки українські військові знищили 25 безпілотників та три крилаті ракети, повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

«Протягом нічної атаки знищено три крилаті ракети та 25 безпілотних літальних апаратів: 18 ударних дронів типу «Shahed-136/131», один ударний БпЛА типу «Ланцет», два БпЛА оперативно-тактичного рівня «Орлан-10», чотири БпЛА (тип уточнюється) та три крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55», – йдеться у повідомленні.

За даними Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 14 травня російські війська атакували Україну з різних напрямків ударними дронами «Shahed-136/131», ракетами «Калібр» з кораблів у Чорному морі, крилатими ракетами Х-101/Х-555/Х-55 з літаків стратегічної авіації Ту-95мс.

Проте у Повітряних силах ЗСУ не уточнюють, скільки дронів та ракет атакувало Україну.

В ніч на 14 травня по всій території України було оголошено повітряну тривогу, яка тривала близько двох годин. Місцева влада повідомила про «приліт» на Тернопільщині, у Києві всі російські дрони збили, а ракет в повітряному просторі міста не було.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Влада повідомила про наслідки російських ракетних ударів по Харківщині