На Миколаївщині через атаку РФ виникла пожежа на об’єкті критичної інфраструктури – ОВА

Залучені всі необхідні служби для ліквідації наслідків. Фото ілюстративне

На Миколаївщині вночі внаслідок російської атаки виникла пожежа на об’єкті критичної інфраструктури у Баштанському районі, повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

За його словами, залучені всі необхідні служби для ліквідації наслідків, інформація про постраждалих уточнюється.

Кім повідомив, що у ніч на 30 вересня сили протиповітряної оборони на Миколаївщині знищили три безпілотники Shahed 131/136.

Вночі «Укрзалізниця» інформувала, що через обстріл у Миколаївській області перегін Долинська – Миколаїв закрито для руху поїздів з міркувань безпеки. Поїзд 121/122 Київ — Миколаїв курсував до станції Долинська, звідки був автобусний трансфер до Миколаєва.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Сили ППО знищили всі дрони, якими війська РФ вночі атакували Київ, без постраждалих – КМВА

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.