«Вашингтон теж потрапить під удар» – Медведєв відповів Трампу на слова про удар по Москві

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв (ліворуч) і президент США Дональд Трамп виходять на сцену для церемонії відкриття саміту АСЕАН, Маніла, Філіппіни, 13 листопада 2017 року

Колишній президент РФ, заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв висловив сумнів, що кандидат на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп погрожував ударом по Москві.

«Трамп захопився. Він справді говорив про «удар по грьобаній Москві»? Звісно ні. Він зазвичай гладкий як шовк у переговорах. І відповідь на такі слова одна: ваш грьобаний Вашингтон теж потрапить під удар. Загалом у нас з ним досить теплі стосунки», – написав Медведєв у мережі Х 21 жовтня.

Раніше засоби інформації звернули увагу на висловлювання Трампа в інтерв’ю виданню Tne Wall Street Journal. Експрезидент США стверджував, що погрожував президенту РФ Володимиру Путіну завдати удару по Москві через Україну.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Трамп стверджує, що казав Путіну про «удар по Москві» через Україну

«Я сказав: «Володимире, якщо ти переслідуватимеш Україну, я вдарю тебе так сильно, що ти навіть не повіриш. Я завдам удару прямо по центру грьобаної Москви» (in the middle of fricking Moscow – ред.). Я сказав: «Ми друзі, я не хочу цього робити, але я не маю вибору», — розповів Трамп в інтерв’ю.

Він не уточнив, коли і за яких обставин відбулася його розмова з Путіним. Як і в попередніх висловлюваннях на цю тему, Трамп додав, що у нього склалися «відмінні стосунки» з російським президентом, як і з лідером Китаю Сі Цзіньпіном.