Через нічну атаку РФ на Київщині пошкоджені нежитлові споруди і кілька будинків – ОВА

Наслідки російського обстрілу Києва, 16 червня, 2023 року

Росія атакувала Київщину дронами у декілька хвиль – є пошкодження нежитлових споруд та декількох приватних будинків, повідомив голова обласної військової адміністрації Руслана Кравченка.

«Ворог атакував Київщину дронами в декілька хвиль. Повітряна тривога тривала більше 4 годин. За оперативною інформацією, внаслідок атаки на території одного із районів пошкоджено нежитлові споруди та декілька приватних будинків. Крім того, через падіння уламків зафіксовано горіння трав’яної підстилки», – написав він у телеграмі.

Жертв та постраждалих немає.

Читайте також – Повітряні сили про удар РФ: знищено 32 із 35 дронів

Вночі 20 червня в більшості регіонів України було оголошено повітряну тривогу. Київська міська військова адміністрація повідомила, що в повітряному просторі навколо Києва сили протиповітряної оборони виявили і знищили близько 20 безпілотників, запущених Росією.

Про влучання внаслідок російського удару повідомили представники влади Запоріжжя і Львова. У Запоріжжі цілями удару стали комунікації, майно і техніка сільськогосподарського і фермерського господарства, а також популярного місця відпочинку, повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко. Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що, за попередніми даними, у Львові є влучання в об’єкт критичної інфраструктури.