Атака РФ по Києву: є постраждалі, дані про загиблого перевіряються

За даними КМВА, падіння уламків зафіксовані в шести районах. Фото ілюстративне

Унаслідок ракетної атаки РФ у Києві постраждали троє людей, інформація про загибель однієї уточнюється, повідомив мер Віталій Кличко.

«На даний момент відомо про трьох постраждалих. Одного з них госпіталізували. Двом – надали допомогу на місці. Перевіряємо інформацію про одного загиблого», – написав він у телеграмі.

Кличко також повідомив влучання в одне з приміщень дитячого медичного закладу. В соцмережах пишуть, що йдеться про дитячу лікарню Охмадит, офіційно це не підтверджують.

За даними КМВА, падіння уламків зафіксовані в шести районах – Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському.

Попередні дані:

  • в Солом’янському районі є пошкодження офісної будівлі;
  • в Голосіївському – уламки впали біля житлового будинку;
  • в Дніпровському палають уламки в житловій забудові;
  • в Дарницькому районі пошкоджено приватний будинок;
  • в Деснянському районі займання будинку.

Повітряні сили Збройних сил України 8 липня близько 10:00 попередили про рух кількох російських ракет. По всій Україні оголошена повітряна тривога.

Про звуки вибухів також повідомлялось в Дніпрі, Камʼянському та Кривому Розі.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних.