Із багатоповерхівки, куди влучив дрон у Києві, проводиться евакуація мешканців – КМВА

Із багатоповерхівки, куди влучили «Шахеди» у Києві, проводять евакуацію мешканців (фото архівне)

Рятувальники вивели з будівлі понад 100 людей.З багатоповерхівки, куди влучили «Шахеди» у Києві, проводять евакуацію мешканців, йдеться в повідомленні міської військової адміністрації.

«Інформація щодо постраждалих уточнюється. Крім того, є інформація щодо падіння уламків на відкритій місцевості в Шевченківському районі. Попередньо, без постраждалих», – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

За словами мера столиці Віталія Кличка, рятувальники вивели з будівлі понад 100 людей, евакуація триває.

Згодом у ДСНС показали наслідки влучання російського дрона.

Ввечері 25 жовтня у Києві та області, а також у низці інших регіонів оголошена повітряна тривога через запуск ударних безпілотників.

Один із дронів влучив у багатоповерхівку у столиці. Мер уточнив, що у будинку в Соломʼянському районі, пошкоджені квартири на 17, 18, 19 поверхах. Відомо, що на місці влучання працюють екстрені служби.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Генштаб повідомляє про «запеклі бої» на Покровському напрямку