Київ замовив ще 100 тисяч експрес-тестів на коронавірус – Кличко

На сьогодні в Києві офіційно не зареєстровано випадків захворювання на коронавірус

Влада Києва замовила ще 100 тисяч експрес-тестів на коронавірус, повідомив міський голова Віталій Кличко.

«На той випадок, якщо кількість хворих у столиці буде великою, ми вже замовили 100 тисяч швидких тестів, що невдовзі будуть у Києві. Щоб ми були підготовленими і могли оперативно здійснювати діагностику в разі потреби», – сказав Віталій Кличко в ефірі радіо «НВ», повідомляє пресслужба КМДА.

Водночас він заявив, що на сьогодні в Києві офіційно не зареєстровано випадків захворювання на коронавірус.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Влада Києва: ніхто місто закривати не збирається

У Києві з 12 березня запровадили обмежувальні заходи з метою попередження розповсюдження коронавірусу, зокрема, дитсадки, школи і університети закриті на карантин.

Крім того, в столиці України обмежують проведення масових заходів, зокрема концертів, конференцій. Кінотеатри мали скасувати сеанси.

Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах. У торгових центрах – посилений контроль, там чергуватимуть санітарні лікарі.

Server error

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to look into it immediately. Our apologies.

Будь ласка, використайте пошук

В Україні на даний час підтверджені лабораторно три випадки коронавірусного захворювання: один – у Житомирській області, два – в Чернівецькій. Жінка з Житомирщини померла, повідомили 13 березня в МОЗ.

12 березня загалом по Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19. Він триватиме три тижні – з 12 березня до 3 квітня.