У Куп’янську внаслідок російського обстрілу загинув чоловік, дві жінки постраждали – прокуратура

У Куп’янську на Харківщині внаслідок російського обстрілу загинув чоловік, дві жінки постраждали

У Куп’янську на Харківщині внаслідок російського обстрілу загинув чоловік, дві жінки постраждали, йдеться в повідомленні Харківської обласної військової адміністрації.

«Ворог продовжує чинити терор мирного населення Харківщини. Близько 16:00 внаслідок обстрілу міста Куп’янськ загинув 67-річний чоловік. 76-річна жінка зазнала гострої реакції на стрес. Ще одна 68-річна жителька дістала акубаротравму, потерпілій надали допомогу на місці», – кажуть у відомстві.

За попередніми даними ОВА, одна людина може перебувати під завалами будівлі, екстрені служби працюють на місці влучання.

Крім того, за даними адміністрації, «близько 11:30 у селі Шийківка Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу зазнав поранень 67-річний чоловік. Пораненого доправили до медзакладу».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Російська атака на Куп’янськ: ОВА повідомляє про трьох поранених

Раніше 10 жовтня житель селища Козача Лопань на Харківщині загинув через удар російського FPV-дрона.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема, Харківщину.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війська РФ підійшли до Мирнограда: одночасно вдарили у лівий фланг ЗСУ на Курщині