Через атаку РФ у Кривому Розі загинули 10 людей, понад 30 постраждали – влада

Наслідки російського удару, Кривий Ріг, 12 березня 2024 року

Внаслідок російської масованої атаки у Кривому Розі загинули 10 людей, понад 30 постраждали, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Масована ворожа атака з повітря на область. Кривому Розі також руйнування на підприємстві та пожежа. Попередньо, 10 загиблих і понад 30 постраждалих. Горить і в Криворізькому районі. Інформація уточнюється», – написав він у телеграмі.

За його даними, також у Дніпрі пошкоджені багатоповерхівка, підприємство, СТО, є поранені.

Війська РФ масовано атакували Україну понад 40 ракетами різних типів, повідомив український президент Володимир Зеленський. За його даними, російської атаки зазнали Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ.

Повітряні сили Збройних сил України 8 липня близько 10:00 попередили про рух кількох російських ракет. По всій Україні була оголошена повітряна тривога, яка тривала до 11:37.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.