Кривий Ріг: через ракетний удар загинули дві людини, серед поранених є діти – ОВА

«У Кривому Розі російська ракета поцiлила у житловий будинок. Зруйнований під’їзд», – повідомив голова ОВА

У Кривому Розі внаслідок влучання російської ракети в житловий будинок загинули дві людини, щонайменше п’ятеро поранені, серед них двоє дітей, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«У Кривому Розі російська ракета поцiлила у житловий будинок. Зруйнований під’їзд. Двоє людей загинули. Щонайменше п’ятеро поранені, серед них двоє дітей. Всі – у лікарні», – повідомив він.

Раніше влада повідомляла, що у Кривому Розі під завалами будинку можуть бути люди.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Повітряна тривога тривала понад 4 години. До України долетіло більше 60 ракет

Близько восьмої години ранку на всій території України була оголошена повітряна тривога. Представники місцевої влади повідомили про запуск Росією десятків ракет по Україні. У телеграм-каналах про звуки вибухів повідомили, зокрема, на Київщині, Харківщині, Миколаївщині, Запорізькій, Дніпропетровській, Тернопільській областях.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив про вибухи в трьох районах Києва. Про влучання у житловий будинок повідомили у Кривому Розі, у низці міст превентивно вимкнули електропостачання.

Росія з використанням безпілотників і ракет розпочала масовані удари по українській енергетичній системі два місяці тому, 10 жовтня. За цей час їй вдалося вивести з ладу значну частину системи, в Україні здійснюються як планові, так і екстрені відключення електроенергії.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Кличко повідомив про вибухи в трьох районах Києва