Консульство України в Мілані припиняє прийом громадян і видачу документів через коронавірус

Раніше Міністерство закордонних справ України закликало українських туристів утриматися від подорожей до італійських провінцій, де виявлено спалах коронавірусу COVID-19

Генеральне консульство України в Мілані повідомляє, що з 25 лютого тимчасово зупиняє прийом громадян і видачу документів у зв'язку із спалахом коронавірусу COVID-2019 на півночі Італії.

«Враховуючи активне поширення на території Ломбардії коронавірусу 2019-nCov, відповідно до розпорядження президента Ломбардії А.Фонтани і міністра охорони здоров’я Італії Р.Сперанца про введення превентивних заходів, у т.ч. «припинення роботи офісів прийому громадян, за винятком надання першочергових послуг», генеральне консульство України в Мілані, за погодженням з МЗС України, з 25 лютого ц.р. припиняє прийом громадян та видачу документів», – мовиться в повідомленні генконсульства у фейсбуці.

Прийом громадян обіцяють відновити після отримання відповідних рекомендацій від регіональних органів влади Ломбардії.

Server error

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to look into it immediately. Our apologies.

Будь ласка, використайте пошук

У разі виникнення надзвичайної ситуації (втрата документів, підтверджена необхідність термінового виїзду в Україну, смерть родича, дорожньо-транспортна пригода, арешт) у консульстві просять звертатися на гарячу лінію +39 348 725 4038 або на електронну пошту gc_itm@mfa.gov.ua.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: В аеропортах Києва і на кордоні в Закарпатті пасажирам з Італії будуть міряти температуру – прикордонники

Раніше Міністерство закордонних справ України закликало українських туристів утриматися від подорожей до італійських провінцій, де виявлено спалах коронавірусу COVID-19.

Йдеться про італійські регіони Ломбардія, Венето, Емілія-Романья та П’ємонт.

В Італії повідомили про п'яту смерть від коронавірусу та понад 200 інфікованих.

За даними Центру системних досліджень при Університеті Джонса Гопкінса у США, у світі зареєстрували понад 79 тисяч випадків коронавірусу COVID-19. Через хворобу померли 2 619 людей. При цьому понад 25 тисяч людей уже одужали.