ОВА: через атаки російських дронів на Херсонщині постраждали щонайменше семеро людей

Російські дрони атакували Херсон, Кіндійку, Берислав, Антонівку

Через атаки російських дронів на Херсонщині постраждали щонайменше семеро людей, повідомила в телеграмі обласна військова адміністрація.

За даними місцевої влади, близько 16:50 війська РФ атакували з БпЛА Кіндійку – 43-річний чоловік дістав вибухову травму і поранення грудної клітини.

Також через скидання вибухівки з дрона в Антонівці постраждав 70-річний чоловік – у нього діагностували мінно-вибухову травму, уламкове поранення ніг та грудної клітки.

«Зранку у Станіславській громаді росіяни атакували з дрона цивільний автомобіль. У 25-річного чоловіка діагностували вибухову травму. Він самостійно звернувся до лікарні, де йому надали необхідну меддопомогу», – йдеться у повідомленні.

У Херсонській ОВА додають, що через скидання вибухівки з дрона у Кіндійці 53-річний чоловік зазнав вибухової травми та уламкових поранень рук, через дроновий удар по Бериславу постраждали двоє людей, 45-річний чоловік потрапив під удар російського БпЛА у Дніпровському районі Херсона – у нього вибухова травма, уламкове поранення гомілки і перелом кістки ноги.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Дані ОВА: 8 цивільних людей загинули, 44 постраждали через удари РФ минулої доби і вночі

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.