Херсон: рятувальник поранений через повторний російський удар

ДСНС регулярно повідомляє про поранення своїх співробітників внаслідок повторних ударів російської армії (фото ілюстраційне)

Російські війська атакували Херсон, коли рятувальники ліквідовували наслідки попереднього удару – про це повідомила місцева влада та ДСНС.

За словами голови області Олександра Прокудіна, російські військові обстріляли Дніпровський район міста. Обстріл пошкодив житло та цивільний автомобіль.

«Під час ліквідації наслідків атаки, окупанти повторно вдарили, застосувавши безпілотник. Уламкові поранення дістали рятувальник та фахівець обласної комунальної аварійно-рятувальної служби, також працівник пресслужби Херсонської ОВА отримав акубаротравму», – заявив він.

Читайте також: Війська РФ обстріляли із артилерії Кізомис на Херсонщині, загинув чоловік – влада

Державна служба з надзвичайних ситуацій уточнила, що рятувальники побачили російських дрон, коли збирали пожежне обладнання після ліквідації наслідків чергового обстрілу:

«Вони кинулись в укриття, але, на жаль, не всі встигли. Вибуховий пристрій впав прямо біля пожежного автомобіля й пошкодив його. Один з рятувальників отримав осколкове поранення стегна, а також на місці було травмовано двоє цивільних».

Всі постраждалі отримують медичну допомогу, додала служба.

ДСНС регулярно повідомляє про поранення своїх співробітників внаслідок повторних ударів російської армії.

Російські війська щодня обстрілюють деокуповану частину Херсонщини, зокрема обласний центр. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ОВА: унаслідок чергового обстрілу Херсона поранено чоловіка