«Смертоносна атака»: міністр оборони Ізраїлю щодо наземної операції в Секторі Гази

«Ми ретельно готуємося. Це буде смертоносна атака. Це буде комбінована атака з суходолу, моря і повітря. Робіть свою роботу, готуйтеся, ми вас направимо», – Йоав Ґаллант

Армія Ізраїлю має намір провести наземну операцію в Секторі Гази, це буде «смертоносна атака», повідомив міністр оборони країни Йоав Ґаллант, пише The Times of Israel.

Після огляду району біля узбережжя Гази разом із військово-морськими силами Ізраїлю, Ґаллант сказав військовослужбовцям, що вони мають «зберігати готовність до наступу, тому що він буде», пишуть ЗМІ.

«Ми ретельно готуємося. Це буде смертоносна атака. Це буде комбінована атака з суходолу, моря і повітря. Робіть свою роботу, готуйтеся, ми вас направимо», – заявив Ґаллант.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Парижі 15 тисяч людей вийшли на мітинг на підтримку палестинського народу

Раніше влада Ізраїлю закликала своїх громадян утриматися від поїздок до низки країн «через суттєве зростання антисемітських настроїв». Повідомлялося про «зростання загроз нападів на громадян Ізраїлю у низці арабських країн та держав Близького Сходу».

Ізраїль оголосив війну ісламістському угрупованню, визнаному терористичним в ЄС і США, наступного дня після того, як бойовики «Хамасу» 7 жовтня прорвали укріплений кордон Ізраїлю та Гази. Нині Ізраїль готує масштабну наземну операцію в Газі.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Ізраїль заявив про посилення ударів по Газі напередодні наземної операції
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Міністр оборони Ізраїлю спрогнозував, скільки триватиме наземна операція в Секторі Гази