Інформації про зараження коронавірусом громадян України в Італії не надходило – МОЗ

Туристи в масках у Венеції, Італія, 24 лютого 2020 року

Понад 15,6 тисячі українців перебувають на консульському обліку в Італії, інформації про зараження когось із них коронавірусом COVID-19 не надходило, повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

У МОЗ додали, що на прикордонних постах в Україні будуть проводити температурний скринінг людей, які повертаються з Італії.

«Прикордонниками відпрацьовані всі алгоритми у разі виявлення ознак захворювання – на пунктах пропуску є тимчасові ізолятори. В аеропортах всі пасажири прямих рейсів на в’їзд до України будуть ретельно обстежуватись. Наразі з Італії приймається близько 20 авіарейсів на тиждень», – йдеться в повідомленні МОЗ у фейсбуці.

Server error

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to look into it immediately. Our apologies.

Будь ласка, використайте пошук

Спалах коронавірусу виявили на півночі Італії. Йдеться про італійські регіони Ломбардія, Венето, Емілія Романья та П’ємонт. Станом на 24 лютого в Італії повідомили про п'яту смерть від коронавірусу та понад 200 інфікованих.

Раніше Міністерство закордонних справ України закликало українських туристів утриматися від подорожей до італійських провінцій, де виявлено спалах коронавірусу COVID-19.

За даними Центру системних досліджень при Університеті Джона Гопкінса, у світі зареєстрували понад 79 тисяч випадків коронавірусу COVID-19. Через хворобу померли 2 619 людей. При цьому понад 25 тисяч людей уже одужали.