Найбільша концентрація атак РФ залишається поблизу Селидового – Генштаб ЗСУ

За даними ЗСУ, на Покровському напрямку Сили оборони відбили 43 атаки російської армії

Протягом минулої доби на фронті зафіксовано 174 бойових зіткнення. Найбільше атак російських військ залишається на Покровському і Курахівському напрямках, йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України 27 жовтня.

«На Покровському напрямку наші захисники зупинили 41 штурмову і наступальну дію агресора в районах населених пунктів Воздвиженка, Миролюбівка, Промінь, Лисівка, Крутий Яр, Красний Яр, Миколаївка та Селидове. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Селидового», – кажуть військові.

За даними ЗСУ, на Курахівському напрямку Сили оборони відбили 43 атаки поблизу Антонівки та Катеринівки, Новоселидівки, Гострого, Дальнього, Костянтинівки, Єлизаветівки.

«На Лиманському напрямку агресор атакував 18 разів. Намагався вклинитися в нашу оборону поблизу Кіндрашівки, Синьківки, Петропавлівки, Кругляківки, Загризового, Вишневого, Берестового та Першотравневого», – зазначено у повідомленні.

Також війська РФ наступали на Куп’янському, Харківському, Сіверському, Торецькому, Времівському, Оріхівському і Придніпровському напрямку.

«Триває операція в Курській області. Авіація росіян продовжує бомбардувати свої села та міста. За минулу добу російські літаки завдали 30 авіударів 45 КАБами по власній території», – йдеться у зведенні.

Російські війська, ймовірно, просунулися до центру Селидового, повідомила британська розвідка 25 жовтня. У відомстві зазначили, що Селидове є останнім великим міським районом, що прикриває південний фланг Покровська, а також трасу Е50, яка їх з’єднує.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Розвідка Британії прокоментувала просування військ РФ у Селидовому