ДТП з українцями у Польщі: госпіталізована жінка у тяжкому стані – МЗС

ДТП у Польщі сталося на дорозі місцевого значення перед пунктом пропуску Медика - Шегині

ДТП у Польщі сталося на дорозі місцевого значення перед пунктом пропуску Медика - Шегині, за участю буса, який перевозив сімох громадян України, та вантажного автомобіля.

Вантажівка, водій якої – громадянин України, стояла припаркована на узбіччі дороги без увімкнених світлових сигналів в темну пору доби, йдеться у повідомленні Міністерства закордонних справ України.

За попередньою інформацією, внаслідок ДТП загинули дві особи, жінка 1978 року народження та чоловік 1994 року народження. Дві особи госпіталізовані, одна з яких у важкому стані.

«МЗС, посольство України в Польщі та наше Генконсульство в Любліні надають постраждалим усю необхідну консульську допомогу та перебувають на звʼязку з компетентними органами Республіки Польща. Ми оперативно обмінюємося інформацією, співпрацюємо з польськими службами і дбаємо, щоб уся необхідна медична і консульська допомога надавалися відразу», – зазначили у МЗС.

Раніше про ДТП у Польщі за участі українців повідомляла польська поліція. За попередньою інформацією поліції міста Перемишль, водій мікроавтобуса Fiat вʼїхав у задню частину напівпричепа вантажівки, що стояла на проїжджій частині. В бусі перебувало семеро людей, всі вони – громадяни України.

У Польщі, за останніми даними, може перебувати понад 3 мільйони українців.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Польщі перекинувся автобус із українцями: загинула дитина, троє травмованих