ДТП на Львівщині: поліція повідомляє про чотирьох загиблих

За даними поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 10 години на автодорозі «Мукачево-Івано-Франківськ-Львів» в межах села Давидів

У Львівському районі сталася автокатастрофа, є загиблі та постраждалі, повідомляє обласне управління Національної поліції 17 липня.

За даними поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 10 години на автодорозі «Мукачево-Івано-Франківськ-Львів» в межах села Давидів.

Як попередньо встановили правоохоронці, маршрутний автобус «БАЗ» сполученням «Львів-Вибранівка» зіткнувся з автопоїздом «МАН».

Читайте також: ДТП на Тернопільщині: до лікарень доставлено близько 30 людей

«Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів маршрутки, серед яких чотирирічний хлопчик, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні. Зараз медики уточнюють їх діанози», – йдеться в повідомленні.

Поліція відкрила провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху.

Вранці 14 липня автобус з 40 паломниками потрапив у ДТП. Аварія сталася на автодорозі поблизу села Раковець Золотниківської громади Тернопільського району, близько 30 людей були госпіталізовані.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ДТП із 14 загиблими на Рівненщині: поліція розглядає кілька версій