ДТП на трасі Київ-Чоп: до лікарень Львова доправлено 31 постраждалого

Серед постраждалих є шестеро дітей. Фото архівне

Внаслідок ДТП на трасі Київ-Чоп до лікарень Першого медобʼєднання доправлено 31 постраждалого. Серед них є діти.

Як повідомили Радіо Свобода, до лікарні Святого Пантелеймона карети швидкої привезли 22 людини. Найтяжча серед них – 60-річна жінка. Вона в реанімації. Ще пʼять пацієнтів у стані середньої жяткості. Решта – 16 пацієнтів отримали легкі поранення.

До лікарні Святого Луки поступило сім постраждалих у ДТП. Двоє з них у тяжкому стані в реанімації. Ще четверо перебувають в стані середньої тяжкості і одна жінка має незначні ушкодження.

До дитячої лікарні Святого Миколая привезли три дитини. Внаслідок аварії всі троє отримали струс головного мозку. Наразі діти госпіталізовані і перебувають у стабільному стані.

Вранці, 11 жовтня, на обʼїзній Львова сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса, вантажівки і кількох легковиків. Голова обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив, що наслідок ДТП троє людей загинуло, ще 35 мають травми різної тяжкості.

«Серед постраждалих є шестеро дітей. На місце ДТП виїжджали 11 бригад медиків. Потерпілим надають всю необхідну допомогу. Обставини аварії зʼясовують правоохоронці», – зазначив голова ОВА.

За даними правоохоронців, за перші два місяці 2024 року в Україні трапилось 2 829 ДТП. Це на 6% менше, ніж за аналогічний період до початку повномасштабної війни. Кількість загиблих у ДТП також зменшилась на 13% у порівнянні до відповідного періоду 2021 року. Майже половина аварій в Україні стається через перевищення безпечної швидкості: 42%.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ОВА: біля Львова сталася масштабна ДТП – три людини загинули, ще 35 постраждали