МВС: на Донеччині внаслідок обстрілу РФ загинув поліцейський

Рятувальники та поліцейські працюють на місці російського обстрілу Костянтинівки, Донецька область, Україна, 6 вересня 2023 року. Фото ілюстративне

На Донеччині загинув поліцейський, який напередодні зазнав поранення унаслідок влучання російської керованої авіабомби, повідомило Міністерство внутрішніх справ.

42-річний старший сержант поліції працював у Костянтинівці. Унаслідок влучання керованої авіабомби правоохоронець зазнав поранення, лікарі близько доби боролись за його життя.

У чоловіка залишилась дружина та двоє дітей.

Вчора Національна поліція України повідомила, що на Донеччині за минулу добу унаслідок російських обстрілів загинуло двоє місцевих жителів, поранень зазнали девʼять цивільних і четверо поліцейських. Зазначалося, що один поліцейський перебуває у тяжкому стані.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Поліція: на Донеччині унаслідок обстрілів РФ двоє загиблих, серед поранених четверо поліцейських