ДБР: суд взяв під варту депутатку Хмельницької міськради, вона може вийти під заставу

Як повідомляло ДБР, слідчі розслідують кримінальне провадження щодо оборудок на Хмельницькій митниці приватної компанії, яку очолює депутатка

Печерський суд Києва обрав запобіжний захід депутатці Хмельницької міської ради у справі про незаконне збагачення, повідомило Державне бюро розслідувань 10 жовтня.

«Печерський райсуд Києва арештував на два місяці із правом внесення застави у 49 млн грн депутатку Хмельницької міської ради, у якої було виявлено понад півтора мільйона незадекларованих доларів та об’єкти нерухомості», – заявило бюро.

Читайте також: Суд звільнив військового від покарання за залишення частини, його перевели до іншої – ДБР

Напередодні депутатку затримали за підозрою в незаконному збагачення. Як повідомляли правоохоронці, у неї виявили понад 1,5 незадекларованих доларів та об’єкти нерухомості. Як повідомляло ДБР, слідчі розслідують кримінальне провадження щодо оборудок на Хмельницькій митниці приватної компанії, яку очолює депутатка.

ДБР не вказує імені депутатки, однак українські ЗМІ з посиланням на власні джерела пишуть, що йдеться про Світлану Баранську від депутатської фракції «Європейська солідарність».

Сама депутатка цю інформацію не коментувала.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Голова НАБУ призначив нового першого заступника після звільнення Углави