В Україні вже зроблені перші щеплення від COVID-19 – Степанов

В Україні розпочалася планова вакцинація від коронавірусної інфекції, повідомив 24 лютого на засіданні уряду міністр охорони здоров’я Максим Степанов

В Україні розпочалася планова вакцинація від коронавірусної інфекції, повідомив 24 лютого на засіданні уряду міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«У Черкасах у нас уже 10 людей провакциновано. Першим був лікар-реаніматолог Євген Горенко. Так, як ми вже говорили, в нас вакцинація відразу буде планова – не буде просто зробити одне щеплення, і сказати: ось, ми розпочали вакцинацію. В семи регіонах сьогодні розпочинається, повністю згідно із затвердженим нами планом», – відзначив Степанов.

Server error

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to look into it immediately. Our apologies.

Будь ласка, використайте пошук

23 лютого до України прибула перша партія вакцини від COVID-19 вантажним літаком із Індії. Як повідомив очільник Міністерства охорони здоров’я Максим Степанов, який її супроводжував, після того, як вантаж розмитнять, вакцина поїде в регіони.

Обсяг першої партії вакцини Oxford/AstraZeneca, що виробляється на потужностях Serum Institute (Індія) і має локальну (торговельну) назву Covishield, становить 500 тисяч доз. Перед прибуттям партії вакцини стало відомо, що Oxford/AstraZeneca (Covishield) вже офіційно зареєстрована в Україні.