Український прапор на Курдюмівській дамбі: що це означає для наступу ЗСУ

Як працюють на Запорізькому напрямку аеророзвідники 47 окремої механізованої бригади «Магура»

  • Український прапор біля Курдюмівської дамби. Що це означає?

Українські військові з штурмової групи 28-ї бригади показали відео як встановлюють український прапор нібито на позиції біля дамби поблизу села Курдюмівка. Генштаб пише, що ЗСУ мають певні успіхи на Бахмутському напрямку. Що це означає для українського наступу?

А сержант бригади «Магура» Валерій Маркус у своїх соцмережах опублікував розповідь, в яких умовах просуваються вперед бійці. А Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний прокоментував пост Маркуса у фейсбуці, пожуривши його, що він без бронежилета.

Як працюють на Запорізькому напрямку аеророзвідники 47 окремої механізованої бригади «Магура» – репортаж кореспондента Радіо Свобода.

Це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

  • Кому Зеленський довірив керувати «Укроборонпром»?

«Укроборонпром» призначили нового керівника. Ним став 31-річний Герман Сметанін, який до цього був керівником Харківського бронетанкового заводу. На які зміни очікувати? Як це може вплинути на забезпечення ЗСУ зброєю?

Тим часом у російському Ростові-на-Дону відбувається так званий суд над полоненими українським військовослужбовцями з полку «Азов». Рідні «азовців» хоч змогли впізнати когось із своїх, про чию долю не знали нічого від самого моменту виходу оборонців Маріуполя із заблокованого російською армією заводу «Азовсталь».

Докладніше дивіться у програмі Свобода Live.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Байден: «ізгой» Путін програє війну в Україні
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Ракетний удар по Краматорську: зросла кількість загиблих
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Мер Миколаєва закликав зробити запаси їжі та води