Наслідки чергового смертоносного обстрілу Харкова

Жінка реагує на ракетний обстріл Харкова, внаслідок якого 6 жовтня загинула дитина. За словами українських офіційних осіб, рано-вранці російські ракетні обстріли також були спрямовані на зернові та портові об'єкти в Одесі

Рятувальники виймають тіло 10-річного хлопчика Тимофія, який загинув внаслідок вибуху в багатоповерхівці в центрі Харкова, про що повідомили міський голова Ігор Терехов і очільник Харківської області Олег Синєгубов 6 жовтня.

«Дитину знайшли під завалами житлового будинку. На жаль, мертвою. Співчуття батькам і рідним», – написав Терехов у Telegram.

Поранений чоловік на місці обстрілу. За офіційними даними, щонайменше 16 людей отримали поранення, в тому числі 11-місячна дитина.

Пораненому надають допомогу на задньому сидінні карети швидкої допомоги.

Перевернутий автомобіль видно біля великого кратера після ракетного удару.

Мешканці спостерігають за роботою аварійних бригад на місці події.

Поранений чоловік стоїть перед зруйнованою будівлею.

Рятувальники працюють на місці руйнування житлового будинку в Харкові.

Атака сталася менш ніж через 24 години після іншого смертоносного ракетного удару – по селу Гроза в Харківській області, в результаті якого загинула 51 людина. Всі вони були на поминках.

Пожежники гасять пожежу, яка знищила автомобіль, біля житлових будинків.

Москва заперечує, що цілеспрямовано обстрілює цивільне населення, проте багато людей загинуло в результаті цих атак, що вразили житлові райони, а також енергетичні, оборонні, портові, зернові та інші об'єкти.

Чоловік йде по уламках на місці удару.

Житловий будинок у центрі Харкова був уражений російською ракетою, в результаті чого загинув 10-річний хлопчик і 16 людей отримали поранення, повідомив міністр внутрішніх справ України 6 жовтня.