Член парламентської фракції "Наша Україна" Третьяков виступає за скасування політреформи

А лiдерка парламентської коалiцiї та фракцiї Партiї регiонiв Раїса Богатирьова застерiгає вiд спроб вiдмовитися вiд полiтреформи.
Про це йдеться у статтi Олександра Третьякова "Скасувати "Чотири двiйки" - це припинити смуту в Українi", опублiкованiй у газетi "Дзеркало тижня".

"Я вважаю, що лише шляхом скасування неправового закону #2222-IV вiд 8 грудня 2004 року можна вийти на створення ефективної та збалансованої системи влади. Але мета скасування - не повернення у часи Леонiда Кучми. Українським полiтикам i суспiльству пiд силу прийти до системного оновлення Конституцiї", - пише член ради "Народного союзу "Наша Україна", член парламентської фракцiї "Наша Україна" Олександр Третьяков.

А лiдерка парламентської коалiцiї та фракцiї Партiї регiонiв Раїса Богатирьова застерiгає вiд спроб вiдмовитися вiд полiтреформи як частини широкого компромiсу. Про це вона пише у статтi "Лист до самураїв", опублiкованiй у тижневику "Дзеркало тижня".

Говорячи про можливий референдум з ухвалення нової Конституцiї або її нової редакцiї, лiдерка антикризової коалiцiї наголосила, що це суперечить чинному Основному закону, який встановлює вичерпний перелiк конституцiйних питань, якi може бути винесено на референдум.