Олександр Мороз: представники антикризової коаліції домовилися з президентом продовжити пошук виходу з політичної ситуації, що склалася

«На мiй погляд, була хороша бесiда, на якiй було вирiшено необхiднiсть об''єднання зусиль, щоб вийти з положення», – сказав голова Верховної Ради, пiсля зустрiчi з президентом у середу.
«На мiй погляд, була хороша бесiда, на якiй було вирiшено необхiднiсть об''єднання зусиль, щоб вийти з положення», – сказав голова Верховної Ради, лiдер Соцпартiї Олександр Мороз в iнтерв''ю журналiстам пiсля зустрiчi з президентом в середу.

Вiн повiдомив, що переговори продовжено оскiльки ситуацiя, що склалася, не влаштовує жодну полiтичну силу. «Президент добре зробив, що органiзував зустрiч представникiв впливових полiтичних сил», – сказав спiкер.

А лiдер Партiї регiонiв В.Янукович зазначив, що: «всi добре розумiють, що в суспiльствi iснує проблема розколу i треба об''єднати Україну».

Вiн висловив думку, що тодi слiд було створити коалiцiю Партiї регiонiв i «Нашої України» «як мiнiмум», а ширшу коалiцiю вже за участю Соцiалiстичної партiї України. «Така коалiцiя могла б створити дiєздатний уряд», – зауважив Віктор Янукович.

Лідер партії заявив, що суть переговорів полягає в пошуку формату співпраці. «Йдеться не про приєднання, а про об''єднання», – додав вiн.

У нарадi, яка проходила у президента України, за словами Олександра Мороза брали участь окрiм нього та Віктора Януковича, керiвництво полiтради «Нашої України» Володимир Стретович, Юрiй Єхануров, Анатолiй Кiнах, Борис Тарасюк, Олексiй Iвченко та Микола Мартиненко.