Фракція Партії регіонів може змінити свою кандидатуру на посаду голови Дніпропетровської обласної ради

Про це Радіо Свобода повідомив Михайло Разгоняєв, який претендував на це крісло раніше, але на сесії 2 червня не набрав необхідної кількості голосів – так само, як і його конкурент, “нашоукраїнець” Микола Швець
Про це Радіо Свобода повідомив Михайло Разгоняєв, який претендував на це крісло раніше, але на сесії 2 червня не набрав необхідної кількості голосів – так само, як і його конкурент, “нашоукраїнець” Микола Швець.

За словами Михайла Разгоняєва, місцеві “регіонали” мають великий перелік претендентів на цю посаду і пропонуватимуть одного з них на черговому засіданні новообраної облради. Кандидатур у них щонайменше 10; в основному це директори великих промислових підприємств, шахт і комбінатів.

Кандидатом від Регіонів також може бути Олег Царьов, каже Разгоняєв, якщо суд відновить його депутатство в облраді, якого він позбувся через сумісництво. Судовий розгляд цієї справи призначили на завтра.

А от дата наступної сесії і виборів голови облради наразі не відома.

Кандидат на це крісло від “помаранчевих” сил залишається незмінний – “нашоукраїнець” Микола Швець. Він очолював облраду попереднього скликання.