У Львові перебуває Президент Австрійської єпископської конференції кардинал Крістоф Шьонборн, архиєпископ Віденський. Сьогодні австрійський кардинал і глава УГКЦ кардинал Любомир Гузар освятили місце для побудови богословського факультету Українського католицького університету

-- no author -- Кардинал Крістоф Шьонборн приїхав у Львів, щоб ознайомитися зі станом вищої богословської освіти в Україні. Кардинал Крістоф - відомий у світі богослов, тому для архиєпископа Відня важливо дізнатися, як розвиваються богословські навчальні заклади в Україні.
Кардинал Крістоф Шьонборн приїхав у Львів, щоб ознайомитися зі станом вищої богословської освіти в Україні. Кардинал Крістоф - відомий у світі богослов, тому для архиєпископа Відня важливо дізнатися, як розвиваються богословські навчальні заклади в Україні.

Кардинал Крістоф Шьонборн сьогодні побував в Українському католицькому університеті, спілкувався зі студентами та викладачами.

У вівторок австрійський архієпископ освятить меморіальну таблицю Блаженного отця архимандрита Климентія Шептицького. Дошка встановлена на приміщенні греко-католицького ліцею.