Президент України Леонiд Кучма у п''ятницю звiльнив з посад кiлькох керiвникiв мiсцевих органiв виконавчої влади у Вiнницькiй, Житомирській, Миколаївськiй областях

-- no author -- Як повiдомив на брифiнгу у Києвi керiвник головного управлiння Адмiнiстрацiї Президента з питань судової реформи, дiяльностi вiйськових формувань i правоохоронних органiв Валентин Коваленко, у п''ятницю Леонід Кучма пiдписав вiдповiдний указ.
Як повiдомив на брифiнгу у Києвi керiвник головного управлiння Адмiнiстрацiї Президента з питань судової реформи, дiяльностi вiйськових формувань i правоохоронних органiв Валентин Коваленко, у п''ятницю Леонід Кучма пiдписав вiдповiдний указ.

Згiдно з указом звiльнено з посад "за виявленi недолiки в роботi керiвникiв мiсцевих органiв виконавчої влади, що не забезпечили стiйкий економiчний розвиток регiону, полiпшення умов життя громадян, i за повiльнi темпи реформування економiки".

За словами Валентина Коваленка, Кучма звiльнив главу Бердичiвської районної держадмiнiстрацiї Житомирської областi Миколу Коваля, главу Дзержинської райадмiнiстрацiї Житомирської областi Геннадiя Кирилюка, главу Первомайської райадмiнiстрацiї Миколаївської областi Леонiда Цвигуна.

Леонід Кучма зобов''язав Кабiнет Мiнiстрiв посилити вiдповiдальнiсть центральних i мiсцевих органiв виконавчої влади за виконання законiв України, актiв i доручень Президента, власних рiшень, забезпечити дiйовий контроль над роботою керiвних кадрiв щодо "стабiльного та ефективного соцiально-економiчного розвитку регiону".