Наступного тижня в Йорданії може відбутися зустріч президента США Джорджа Буша з главами урядів Ізраїлю та Палестинської автономії – Аріелем Шароном та Махмудом Аббасом

-- no author -- Про це заявив учора міністр закордонних справ Ізраїлю Сильван Шалом. Сполучені Штати офіційно не коментують цього повідомлення. Проте інформаційні агенства посилаються на представників американської адміністрації, які не виключають можливості такої зустрічі.
Про це заявив учора міністр закордонних справ Ізраїлю Сильван Шалом. Сполучені Штати офіційно не коментують цього повідомлення. Проте інформаційні агенства посилаються на представників американської адміністрації, які не виключають можливості такої зустрічі.

Джордж Буш заявив раніше, що вважає міжнародний план близькосхідного врегулювання, відомий під назвою “дорожня карта”, хорошим шансом для Ізраїлю та палестинців у досягненні миру.

Учора міністри закордонних справ Євросоюзу та Середземномор’я закликали ізраїльську та палестинську сторони до якнайшвидшої реалізації плану “дорожня карта”.