Глава адміністрації Чечні Ахмад Кадиров передав до Федеральної служби безпеки Росії список понад ста чеченських бійців, які, на його думку, можуть сподіватися на амністію

-- no author -- Державна дума Росії недавно ухвалила у першому читанні постанову про амністію в Чечні, запропоновану президентом Росії Володимиром Путіним. Правозахисники критикують документ – як занадто суворий.
Як зазначив Кадиров, люди, які не здійснили тяжких злочинів і готові скласти зброю, можуть після перевірки повернутися до мирного життя і навіть служити у міліції.

В інтерв’ю російській телекомпанії НТВ Ахмад Кадиров запропонував скласти також список тих, хто не підлягає амністуванню. За його словами, до таких належать Масхадов, Басаєв, відомі польові командири, а також ті, хто перебуває у федеральному розшуку. Всього – близько 10-ти осіб.

Державна дума Росії недавно ухвалила у першому читанні постанову про амністію в Чечні, запропоновану президентом Росії Володимиром Путіним. Правозахисники критикують документ – як занадто суворий.