Київська міська адміністрація затвердила план спеціальних заходів для запобігання захворюванню на атипову пневмонію. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Омельченко

-- no author -- Столична влада рекомендує усім установам та організаціям до поліпшення ситуації призупинити ділові та туристичні поїздки громадян до Канади, Сингапуру, Китаю, Сполучених Штатів та Великої Британії.
Столична влада рекомендує усім установам та організаціям до поліпшення ситуації призупинити ділові та туристичні поїздки громадян до Канади, Сингапуру, Китаю, Сполучених Штатів та Великої Британії.

Адміністрації аеропортів “Бориспіль”, “Київ-Жуляни” спільно з київською санепідемстанцією мають забезпечити медичний огляд пасажирів усіх повітряних суден, які прибувають з країн Південно-Східної Азії з метою виявлення SARS.

У разі підозри або виникнення випадків цього захворювання столична влада зобов’язує здійснювати щоденні медичні огляди дітей у навчальних закладах. Працівники метрополітенів та наземного громадського транспорту щодня проходитимуть медогляд, здійснюватиметься дезінфекція транспортних засобів. У залах очікування та інших місцях масового скупчення людей буде запроваджений режим дезінфекції.