Зятя Черновецького оголосили в розшук

Генеральна прокуратура України оголосила в міждержавний розшук зятя мера Києва Леоніда Черновецького В’ячеслава Супруненка, якого підозрюють у скоєнні розбійного нападу у змові з групою осіб. Про це сьогодні повідомив перший заступник Генерального прокурора Ренат Кузьмін.

«Супруненко – він також підозрюється у скоєнні розбійного нападу. Враховуючи його відсутність за місцем проживання і, можливо, в Україні, слідчий звернувся до суду з поданням на обрання Супруненку запобіжного заходу – тримання під вартою. Судом дано дозвіл на його затримання. Відповідно, надані розпорядження у всі місця про його затримання. Випереджуючи питання, скажу – в Інтерпол буде також надано відповідне звернення», – сказав Кузьмін.

При цьому він зауважив, що за інформацією, яку має в своєму розпорядженні Генпрокуратура, «зять Черновецького перебуває в одній із європейських країн, куди ми також звернемось по допомогу».

За словами першого заступника Генпрокурора, у цій справі також підозрюється лідер фракції блоку Черновецького Денис Комарницький.

Як заявив Кузьмін, на даний час Комарницький затриманий, поміщений у СІЗО, і сьогодні один з районних судів Києва вирішить питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.