«А можна знову захопити Луганське СБУ?». Козак Дрьомов потискає руку «злодію» Плотницькому

Захоплена будівля СБУ у Луганську. Квітень 2014 року

Раніше Павло Дрьомов назвав Плотницького злодієм і ставлеником Наталії Королевської і погрожував компроматом на «людей Єфремова»

Стаханівські «казаки» на чолі з Павлом Дрьомовим взяли участь у святкуванні річниці захоплення бойовиками будівлі Луганського обласного управління СБУ, що сталося 6 квітня 2014 року.

На відео, яке подане нижче, до групи казаків Дрьомова підходить ватажок угруповання «ЛНР» Ігор Плотницький, який вітає гостей і обнімається з кожним із них, окрім Дрьомова.

– А можна сьогодні знов «взяти» її (будівлю Луганської СБУ – ред.), як рік тому? Хоча б другий поверх? – запитують Ігоря Плотницького казаки.

– Зараз вирішимо, – відповідає керівник «ЛНР».

– Приїжджайте до нас у гості, – пропонує Дрьомов Плотницькому, і два колишні вороги потискають один одному руки.

Your browser doesn’t support HTML5

«А можна знову захопити Луганське СБУ?». Козак Дрьомов потискає руку «злодію» Плотницькому


Нагадаємо, що стахановський отаман Павло Дрьомов, командир «першого казацького полку імені Платова», у своєму скандальному передноворічному «Зверненні до світової громадськості і особисто до Володимира Путіна» охарактеризував Плотницького злодієм, звинуватив його в узурпації влади шляхом імітації виборів і назвав Плотницького ставлеником Наталії Королевської.

Дрьомов також пригрозив Плотницькому оприлюднити зібраний на нього і на наближених до нього «людей Єфремова» компромат.


Однак після жорстокого вбивства «Бетмена» і після того, як Плотницький оголосив справжню війну всім непідконтрольним йому озброєним угрупованням, Павло Дрьомов разом з «першим казацьким полком імені Платова» все ж таки вирішив піти служити в «Народну міліцію ЛНР».


На цю ж тему:

03.01.2015
Громадянська війна по-луганськи-1. Убивство «Бетмена» – тільки початок

Сепаратисти діляться на дві непримиренні партії: на тих, хто хоче красти по-старому в «сірій зоні», і тих, хто хоче будувати «нове суспільство» далі
21.01.2015
Громадянська війна по-луганськи-2. Таємна зброя Плотницького

Російські «специ» допомагають угрупуванню «ЛНР» відтіснити казаків та інших конкурентів від «пуповини» трафіку – українсько-російського кордону далі
09.03.2015
Плотницький проти Козіцина. Громадянська війна по-луганськи-3

Два антиукраїнських проекти на Луганщині – «ЛНР» і «Казакія» – зараз перейшли у фазу відкритого військового протистояння далі
04.04.2015
Кінець «Козачої вольниці»? Громадянська війна по-луганськи – 4

В «ЛНР» ліквідують несистемні угруповання, а потужні ФПГ відновлюють там роботу великих заводів далі