Україна зупинить Путіна тільки тоді, коли дасть відсіч?

Штурм українськими силовиками одного з блокпостів сепаратистів у Слов'янську, 24 квітня 2014 року

Київ – Єдине, що може зупинити Путіна від початку війни з Україною – це рішуча відсіч усім намаганням Росії дестабілізувати ситуацію в країні. «З терористами не можна домовлятися, терористів треба знищувати», – каже радник в. о президента, колишній голова СБУ Ігор Смешко.

Антитерористична операція триває на Сході України. Є поранені й убиті. Але іншого виходу в України просто немає, аніж у такий спосіб знешкодити терористів й зупинити агресію Росії.

«Путін зупиниться, тільки, якщо зрозуміє, що Україна здатна дати відсіч», – наголошує радник в. о президента, колишній голова СБУ Ігор Смешко.

Українським спецпризначенцям доводиться діяти в надскладних умовах, коли фактично заручниками терористів й озброєних автоматами тітушок стали цілі міста. Мирне населення не повинно постраждати за жодних обставин.

У Дніпропетровську завершують формування першої роти батальйону «Дніпро». Вимоги до майбутніх спецпризначенців високі, добровольці проходять жорсткий відбір за багатьма показниками. Також паралельно формуються загони національного захисту.