Журналіст Михельсон каже, що його квартиру обшукали невідомі

Олександр Михельсон

Квартиру журналіста Олександра Михельсона обшукали невідомі, які представилися міліціонерами. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Обшукали квартиру. Без ордера. Троє. Погонів під куртками не видно взагалі», – написав журналіст.

За словами Михельсона, невідомі продемонстрували йому закриті посвідчення. «Ніяких документів не показали. І, попри мої вимоги, не представились. Але старший – якого цитую вище – на мою вимогу сказати, хто головний, сказав: «Ну, я головний. Капітан я», – розповідає Михельсон.

«Підстави» обшуку: «У вас на сторінках у соцсєтях, как іх, фабук (я цитую!) є фотографія, що у вас є пістолет. І также є інформація, шо ви радикал», – написав журналіст.

Крім того, за словами журналіста, йому не дали змоги зателефонувати, вирвавши з рук телефон.

«Ніяких «пістолетів» у мене, ясен пень, не знайшли. Мене не зачепили й пальцем. Ну, але ж і я не смикався. Там троє, кожне більше за мене», – розповідає журналіст.

Він також повідомив, що квартиру не громили. Журналіст висловив сумнів у тому, що до нього приходили працівники міліції. «Ввічливий погром. А я ж не постраждав, речі й квартира не постраждали, двері сам відчинив», – каже журналіст. Водночас, за його словами, заяву до міліції він все ж таки напише.