Тюремники: Яценюк, Турчинов і Немиря били у двері руками і ногами

За цими вікнами на п’ятому поверсі відбувається лежача акція протесту Юлії Тимошенко

Державна пенітенціарна служба повідомляє, що Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов та Григорій Немиря у брутальній формі вимагали зустрічі в палаті Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

«Представники партії намагалися пошкодити двері, завдаючи ударів по них руками й ногами. На прохання співробітників пенітенціарної служби та медичного персоналу не порушувати спокій у лікарні вони не реагували», – йдеться в повідомленні.

«Тимошенко відмовлялась перебувати у палаті і заявляла про свої наміри постійно перебувати у коридорі», – наголошує пенітенціарна служба.

Згідно із повідомленням, засуджена також погрожувала співробітникам у разі, якщо їй не дозволять провести партійну нараду у лікарні, відмовитися від усіх реабілітаційних процедур та виконання рекомендацій німецьких лікарів.

«У зв’язку з цим Державна пенітенціарна служба України вважає за необхідне проінформувати суспільство про дані провокації, щоб уникнути чергових неправдивих заяв на нашу адресу від народних депутатів БЮТ», – ідеться у заяві.

Раніше співробітники пенітенціарної служби не дозволили Яценюку, Турчинову та Немирі зустрітись з екс-прем'єром Юлією Тимошенко. За словами адвоката Тимошенко Сергія Власенка, його підзахисна на знак протесту лягла на бетонну підлогу.