У Києві та інших містах триває голодування на підтримку Тимошенко (ФОТО)

Олександр Бригинець: «Люди долучаються самі, і кожний робить свій вибір»

Прихильники і члени партії «Батьківщина» у Києві, Львові, Дніпропетровську та інших містах продовжують голодування. За словами депутата Київради від фракції «БЮТ-Батьківщина» Олександра Бригинця, активісти таким чином виступають на підтримку свого лідера Юлії Тимошенко.

Зараз, за даними опозиції, в Києві голодують восьмеро людей, які приєдналися до акції в різний час. Вони перебувають у наметовому містечку на Хрещатику. Серед них двоє депутатів Київради, це сам Тетяна Меліхова і сам Бригинець, який уже шостий день лише п’є воду.

«Не можна сказати, що це чиясь вимога або голодування кимось організоване. Люди долучаються самі, і кожний робить свій вибір», – наголосив Олександр Бригинець, який додав, що учасники голодування мають намір голодувати доти, доки це робитиме ув’язнений лідер партії «Батьківщина».

Юлія Тимошенко, яка відбуває покарання у колонії в Харкові, оголосила голодування з 20 квітня. Про це повідомив журналістам захисник колишнього прем’єра Сергій Власенко. За його словами, Тимошенко голодує, зокрема, на знак протесту проти умов її тримання у колонії.

У Києві голодують на підтримку Тимошенко