У Львові троє активістів «Батьківщини» оголосили голодування

Сьогодні троє членів партії Львівського обласного осередку «Батьківщина» розпочали безстрокове голодування, щоб підтримати лідера своєї політичної сили Юлію Тимошенко.

У центрі Львова на площі біля пам’ятника Шевченкові представники «Батьківщини» встановили п’ять наметів і численні гасла на кшталт «Юлі –волю», «Опозиції – нари, олігархам – канари», «Янукович! Не ганьби України» та інші. А також розгорнули агітаційну ятку «Батьківщини».
Один із голодуючих Ігор Стецькович заявив Радіо Свобода, що голодуватиме доти, доки і Юлія Тимошенко у в’язниці. «Мова йде про фізичне знищення Тимошенко владою. А мовчання нашого суспільства дає впевненість нашим доморощеним рабовласникам, що народ погодився на роль раба».

Акція триватиме цілодобово, голодуючі вживають лише воду і перебувають під контролем лікарів. Львівські правоохоронці спостерігають здалеку за учасниками голодування.

У вівторок депутат Сергій Власенко зачитав заяву Тимошенко про застосування проти неї фізичної сили під час транспортування до лікарні 20 квітня. Він також заявив, що Тимошенко оголосила цього дня голодування.