Суд поновлює розгляд справ Тимошенко й Луценка

Печерський районний суд Києва продовжить розгляд кримінальних справ, порушених проти колишнього прем’єра Юлії Тимошенко та колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

У процесі Юлії Тимошенко тривають судові дебати. На засіданні напередодні на них виступили адвокати Тимошенко Юрій Сухов та Олександр Плахотнюк.

Сьогодні очікується виступ іще одного адвоката – Миколи Сірого, а також чоловіка колишнього прем’єра Олександра Тимошенко та їхньої доньки Євгенії Карр, які є захисниками у судовому процесі. Після цього, за процедурою, виступить сама підсудна.

На попередньому засіданні у справі Юрія Луценка суд допитав іще одного свідка: співробітник МВС Микола Сорока на засіданні заявив, що відмовляється від частини своїх попередніх свідчень, які записані в протоколах прокуратури.

Адвокати колишнього міністра внутрішніх справ продовжують наполягати на погіршенні стану здоров’я їхнього підзахисного. Водночас напередодні Державна пенітенціарна служба поінформувала, що Луценко відмовився від обстеження фахівцями Мінохорони здоров’я.